Als Oddevej 71, Helberskov, 9560 Hadsund

Talere

... mens vi venter - 2019

Reimar Vetne

REIMAR VETNE træder ind som taler til aftenmøderne i stedet for Arne Kristian Andersen, som desværre har måttet aflyse.

Reimar Vetne arbejder som præst i Aalborg med fokus på de unge i menigheden. Han har været prædikant i en årrække i Norge, herunder nogle år som konferenceformand i Nordnorge. Han har en ph.d. fra Andrews University i Det Nye Testamente og har undervist i teologi på adventistskoler i Mexico og Californien. Han er gift, og har tre børn.

 

 

 

CONRAD VINE

CONRAD VINE er taler ved morgenmøderne. Han voksede op i en præstefamilie sammen med sin tvillingebror og to søstre. De har boet mange forskellige steder i England. I 1995 tog han en business management grad og fik arbejde i det engelske sundhedssystem. Gud ledte ham til ADRA i 1996; her arbejdede han i forskellige roller verden over indtil 2002, hvor han tog en præsteuddannelse på Newbold. Herefter har han sammen med sin kone, Luda, arbejdet som præst i London – efterfølgende har de arbejdet både i Mellemøsten og USA. Siden 2011 har han været præsident for Adventist Frontier Missions. Luda og Conrad ser deres ægteskab som en Guds velsignelse. De har to børn, David og Christina. Conrad brænder for at hjælpe andre mennesker til at finde friheden i Jesus, specielt igennem sabbattens timer.

 

 

MARJUKKA OSTROVLJANOVIC

MARJUKKA OSTROVLJANOVIC er taler for de unge. Hun er opvokset i Finland omgivet af søer og skove. Igennem sit teologistudie var hun særligt betaget af hebraisk og fortællingerne i Det gamle Testamente. Når hun oversatte og studerede Det gamle Testamente på hebraisk blev det for hende en måde, hvorpå hun lærte mere om Gud, hans plan og hans vilje. Gennem hendes intense studie af Guds ord voksede hendes ønske om at dele sin egen rejse igennem opdagelser af mærkelige, opløftende, opmuntrende, besynderlige og forvandlende tekster i Bibelen. Det førte til, at hun lavede en Vlog www.thetreasurehunt. de (Skattejagten). Marjukka arbejder som præst i Barvaria, Sydtyskland. Hun er gift med Mike, som også er præst, og de har to børn.

 

Real Time Web Analytics