KURSER+WORKSHOPS

Torsdag 11.00-12.00

Om lys og teknik del 1

Henrik Hit Novak | Mødeteltet

Hvilket udstyr skal man bruge i kirken, og hvordan får man en mikrofon til at lyde godt? Et praktisk kursus for dig, der er lydmand i kirken eller som drømmer om at styre en mikserpult. Henrik deler ud af sin store erfaring og giver gode råd.

Integration af kvoteflygtninge

Sven Hagen Jensen og Edison Barinda | Klasseværelset

Danmark modtager kvoteflygtninge hvoraf en stor del er adventister. Ved denne workshop kan man dele erfaringer om, hvad man gør i menighederne med denne mulighed og udfordring.

Nadver som sakramente – i adventismen og katolicismen

Thomas Rasmussen | Bjælkehytten

Hvad er nadver for en størrelse? Hvordan er den åben, og hvornår giver det mening, at den er lukket? For adventister handler nadver ikke om tilgivelse, men det gør Jesu død på korset i allerhøjeste grad. Følger vi Calvin, Luther, eller Zwingli? Og hvis nadveren ikke er et sakramente, hvad betyder det for børnenes deltagelse?

Lignelser som oplevelser

Torben Rasmussen | Ungdomsteltet

Da Abraham blev bedt om at ofre Isak, da israelitterne skulle smøre blod på dørstolperne og da Jonas oplevede en plante spire og dø, var det Gud, der fortalte lignelser gennem oplevelser. Det kan du også gøre ved hjælp af nogle enkle virkemidler, som taler til både børn og voksne. Bliv inspireret til at formidle Bibelens historier og værdier gennem oplevelser for store og små.