KURSER+WORKSHOPS

Fredag 11.00-12.00

Om lys og teknik del 2

Henrik Hit Novak | Mødeteltet

Hvilket udstyr skal man bruge i kirken, og hvordan får man en mikrofon til at lyde godt? Et praktisk kursus for dig, der er lydmand i kirken eller som drømmer om at styre en mikserpult. Henrik deler ud af sin store erfaring og giver gode råd.

Powered by SABUS!

Dorte Thyregod Svendsen og Torben Rasmussen | Klasseværelset

Din kirke er en del af SABUS, og SABUS er en del af din kirke. SABUS ser ud på mange forskellige måder og virker gennem mange forskellige aktiviteter rundt om i landet. Kom og få inspiration til, hvordan arbejdet med børn og unge udruster kirken både lokalt, regionalt og nationalt.

Det kristne forældreskab

Dorthe Demant | Bjælkehytten

Forældreskab er en fantastisk gave, men det er også en stor og til tider overvældende opgave. Hvad er egentlig mit barns vigtigste behov? Gør jeg det godt nok som forælder? Hvad vil jeg gerne give videre? Er det at være kristen en styrke eller en ekstra byrde? Dette er ikke et kursus i kristen opdragelse, men et blik på et klogt og kærligt forældreskab bygget på kristne værdier.

LGBT+: En bedre samtale del 1:2

René Bidstrup, David-Kingsley Kendel, Thomas Müller m.fl. | Mødesalen

En bedre samtale begynder med at vi lytter. Vi får mulighed for at lytte til en samtale mellem René Bidstrup og David-Kingsley Kendel. David vil dele og fortælle sin historie om det at være homoseksuel og adventist. Thomas Müller vil indlede med at fortælle hvad det er vi ønsker at opnå ved en bedre samtale om og med hinanden i forhold til mødet med LGBT+ personer i vores menigheder og i vores familier.