KURSER+WORKSHOPS

Torsdag 14.30-15.30

At følge Jesus i en tid, hvor man tæller følgere

Anne-May Müller | Mødeteltet

I lyset af en generation af børn og unge, hvor omkring halvdelen kæmper med mistrivsel, må vi som kirkefællesskaber tage højde for og forholde os til deres virkelighed, når vi lærer dem at følge Jesus.

Vores tilgang til discipelskab og trosoplæring må være baseret på den viden vi har om tidens børne- og ungeidentitet og kulturen de lever i.

For dig, der er forældre eller bedsteforældre til børn og unge. For dig, der underviser i børnebibelklub, teenklub, dåbsklasse. For dig, der brænder for at vise børn og unge deres sande identitet i Kristus og at lære dem, hvad det vil sige at være barn af Gud. For dig, der selv er ung og ønsker at finde en vej til Gud baseret på de livsvilkår, du har.

Bibelmanuskripter: Kan vi stole på vores Bibel?

Paul Petersen | Mødesalen

Flere gjort et stort nummer ud af King James oversættelsen. Hvad er op og ned i denne debat?

Workshop for ADRA-repræsentanter

ADRA | Klasseværelset

Workshop med fokus på det gode samarbejde mellem menigheder og ADRA samt ADRA-repræsentanternes rolle. Alle er velkomne, men vi håber særligt at se ADRA-repræsentanter fra mange menigheder!

Hvordan leder man en gudstjeneste

Bjørn Ottesen | Bjælkehytten

Denne workshop er for dig, der er involveret i at lede gudstjenester. Workshoppen vil give dig praktiske tips og råd til både forberedelse og præsentation.