SABUS på årsmøde

Børn

Lyder det ikke bare helt fantastisk, at der snart er årsmøde for børnene igen?!? I år med et endnu større børnetelt, så vi alle sammen kan få plads.

Kom hver formiddag og vær med i alderssvarende lovprisning, historier og et møde med vores kærlige Gud. Dagene byder også på tilbud som krea-værksted, sport, konkurrencer, bål, natur, leg og fordybelse. For de mindste stiller vi et legerum til rådighed (med forældreopsyn) og et babyhjørne i det store telt.

Vi glæder os til at være sammen og i fællesskab vise verden et kærligt fællesskab i en kærlig kirke.

Teens og unge

Teen-teltet får igen i år sit helt eget liv! Med loungeområde og hyggelige krea-aktiviteter og spil kan du hænge ud med venner – og måske endda få nye venner.

Der bliver mulighed for sport på ungdomspladsen og desuden chill-område, hvor sol og venner kan dyrkes. Ungdomsteltet bliver fyldt med musik, kakao, snacks og skønne unge mennesker.

Til morgenmøderne har vi besøg af Dejan Stojkovic, som er ungdoms- og spejderleder i den Transeuropæiske Division. Han er energisk og engageret og aldrig kedelig at være sammen med!

Til aftenmøderne samles vi i det store telt til Ty Gibsons spændende og inspirerende møder om en ”kærlig kirke med kant“!

Spejdere

Du får masser af muligheder for at udleve din spejderdrøm på årsmødet. Der vil være hygge, bål og pandekager i spejderområdet ved klatrevæggen. Måske vil du være med til at bygge en katapult og være med i den store turnering? Eller flette noget med paracord eller lave læderarbejde? Børn, unge og teens får rig mulighed for at være ”spejder for en dag“.